728x90 AdSpace

η

τελευταια νεα

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Συνταγή της ημέρας - «Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον




Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.
Υλικά
  • 4 φορμάκια για ατομικές τάρτες (με διάμετρο περίπου 10 εκ. - μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μιας χρήσης - στα σούπερ μάρκετ)
  • 8 φέτες μπέικον
  • 6 αυγά
  • 250 γρ. γιαούρτι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Μερίδες 4
Προετοιμασία 5΄ Ψήσιμο 12΄
ΔιαδικασίαΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Λαδώνουμε τα φορμάκια για ατομικές τάρτες και καλύπτουμε το καθένα με 2 φέτες μπέικον. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια. Ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να πήξει το μείγμα και να ροδίσει. 

Συνοδεύουμε μεΨωμί της αρεσκείας μας και πράσινη σαλάτα εποχής με λαδόξιδο και άνηθο.
http://www.gastronomos.gr/


Συνταγή της ημέρας - «Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον
  • Title : Συνταγή της ημέρας - «Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον
  • Posted by :
  • Date : 11:00 π.μ.
  • Labels :
  • Σχόλια Blogger
  • Σχόλια Facebook
Top