728x90 AdSpace

η

τελευταια νεα

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Σατανιστής της Γλυφάδας: Οι πρώτες ώρες στο κελί του - Προβληματισμένος γιατί δεν πρόλαβε να κάνει και δεύτερο φόνο!

- Πως «έδεσαν» τον 22χρονο οπαδό του Εωσφόρου οι αστυνομικοί
- Ο άνθρωπος - κλειδί που βοήθησε μέσα από το facebook να λύσει την γλώσσα του ο νεαρός σατανιστής
- Δεν είναι μετανοιωμένος για την δολοφονία της 40χρονης και εμφανίζεται ήρεμος για όλα όσα έχει κάνει
- Ο άγριος τσακωμός με τον αδερφό του για τον Σατανά
- Οι εκκλήσεις του στο διαδίκτυο για να τον βοηθήσουν να γίνει σατανιστής!
Εικοσιτέσσερις ώρες μετά την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας μιας 40χρνης γυναίκας στο όνομα του Σατανά, από έναν 22χρονο οπαδό του Εωσφόρου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον τρόπο με τον οποίο έκανε την αποτρόπαια πράξη του αλλά και σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι στο κελί του.
Πως τον έκαναν να μιλήσει για όσα είχε κάνει
Οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει σε 4 υπόπτους αλλά είχαν ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον 22χρονο. Όμως δεν είχαν «δέσει» την υπόθεση. Ο χρόνος πίεζε αφού πίστευαν ότι θα ξαναχτυπούσε.
Έτσι τον προσέγγισαν μέσω του προφίλ «ελεύθερος τεκτονας» στο facebook και με την βοήθεια κάποιου ο οποίος ήταν μυημένος του έπιασαν την κουβέντα.
Το προφίλ στο facebook μεσα από το οποίο κατάφεραν να βρουν τον σατανιστή οι αστυνομικοί
Κουβέντα στην κουβέντα άρχισαν να αφαιρούν τους άλλους 3 υπόπτους από τον κύκλο των τεσσάρων και ο 22χρονος σατανιστής άρχισε να «λύνεται».

Το προφίλ στο facebook μεσα από το οποίο κατάφεραν να βρουν τον σατανιστή οι αστυνομικοί

Τότε ήταν που τους είπε:
«Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα. Ψάχνω τώρα το δεύτερο μεγαλύτερο θύμα που θα με οδηγήσει στο εσωτερικό του Ναού».
Έγραψε επίσης ότι είχε ευχαριστήσει το Σατανά την ημέρα της Ανάστασης.
Με κάθε τελετουργικό η δολοφονία της άτυχης 40χρονης
Όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 22χρονος, έφτασε στην δολοφονία με τελετουργικό τρόπο ακολουθώντας πιστά όλα τα βήματα που περιέγραφαν τα σατανιστικά βιβλία τα οποία διάβαζε.
Το θύμα του φαίνεται να το είχε επιλέξει εδώ και καιρό και όχι τυχαία. Μόλις βρήκε την ευκαιρία επιτέθηκε στην 40χρονη της πολτοποίησε το κεφάλι με την πέτρα και την πέτρα την πέταξε όχι για να μην αφήσει ίχνη στον τόπο του εγκλήματος, αλλά γιατί δεν έπρεπε να αφήσει το «αντικείμενο» στον τόπο της θυσίας.
Κι αυτό γιατί όπως λένε τα βιβλία του Εωσφόρου, η πέτρα ήταν πλέον ιερή αφού είχε το αίμα του θύματος το οποίο πήγε στον Θεό του τον Σατανά.

Click4More Από την ερωτική απογοήτευση στα χέρια του σατανιστή της Γλυφάδας - Η τραγική ιστορία της γυναίκας που ο 22χρονος θυσίασε στον Εωσφόρο

«Το σκεφτόμουν καιρό. Το δούλευα πάρα πολύ καιρό μέσα στο μυαλό μου», φέρεται να έχει πει επίσης. Ο 22χρονος δούλευε στο μυαλό του της σκηνές της ανθρωποθυσίας. Άλλωστε όπως έχει αποκαλυφθεί, όχι μόνο τις σκεφτόταν αλλά το έλεγε κιόλας σε δικούς του ανθρώπους αλλά φυσικά δεν τον πίστευαν.


Πρόσφατα πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τσακωθεί με τον μεγαλύτερο αδερφό του για τα σατανιστικά βιβλία. Ο αδερφός του είχε πετάξει τα βιβλία από το σπίτι γεγονός που τον είχε κάνει έξαλλο.

Ήρεμος αλλά και προβληματισμένος στο κελί του
Ο 22χρονος σατανιστής είναι πολύ ήρεμος στο κελί του. Δείχνει να μην είναι μετανιωμένος. Αντίθετα είναι προβληματισμένος γιατί δεν πρόλαβε να κάνει και το επόμενο βήμα. Δηλαδή δεν πρόλαβε να κάνει και δεύτερη θυσία προκειμένου να μπει στα βαθιά της θρησκείας του.


Έμπειρος αξιωματικός είπε στο newsit: «Η πρώτη του εικόνα έδειχνε έναν άνθρωπο που δεν είχε προβλήματα που θα τον οδηγούσαν σε μια δολοφονία. Ωστόσο κοιτώντας προσεκτικά τα μάτια του βλέπεις έναν άνθρωπο, καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο μυημένο σε κάτι περίεργο».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Από Newsit.gr


Σατανιστής της Γλυφάδας: Οι πρώτες ώρες στο κελί του - Προβληματισμένος γιατί δεν πρόλαβε να κάνει και δεύτερο φόνο!
  • Title : Σατανιστής της Γλυφάδας: Οι πρώτες ώρες στο κελί του - Προβληματισμένος γιατί δεν πρόλαβε να κάνει και δεύτερο φόνο!
  • Posted by :
  • Date : 6:00 μ.μ.
  • Labels :
  • Σχόλια Blogger
  • Σχόλια Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top